Na een succesvolle 2-jarige rondreis door Vlaanderen, hield de expo Un-touchable voor het laatst halt in 2007. Het boekje Un-touchable is nog steeds verkrijgbaar via info@tapisplein.be.

COLOFON

Concept:

tapis plein vzw

Vorm:

Evi De Smet en Pieter Gaudesaboos

Beeld en klank:

Evi De Smet, Pieter Gaudesaboos, Nele Van Maele, Bruno Mestdagh, Sabien Clement, Benjamin Dousselaere, Mich Vandenberghe.

Redactie:

Floortje Vantomme, Johanna Peeters, Jorijn Neyrinck, Ellen Vandenbulcke, Isabelle Lambert, Wouter Tyteca, Joni Verstraete, Jerôme Payet, Bruno Mestdagh.

Educatie:

Floortje Van Tomme en Barbara Van Coillie

Inlichtingen en boekingen:

Jorijn Neyrinck of Barbara Van Coillie

Technische realisatie:

Quality Colours (Patrick Baertsoen), Florian Neyrinck, Katrien Davans

Met de steun van

de Vlaamse Overheid i.s.m. Vlaams Centrum voor Volkscultuur, De Vlaamse Unesco Commissie, Unesco Platform Vlaanderen, Sportimonium, Universiteit Antwerpen, Huis van Alijn, museum voor Volkskunde Brugge, Volkskundemuseum Antwerpen, Openluchtmuseum Bokrijk, AMSAB, Limburgs Volkskundig Genootschap


Tapis plein vzw

Tapis plein vzw is een projecthuis voor actueel en alledaags erfgoed, vanuit Brugge en ver daarbuiten. Een pittig collectief dat u verrast met creatieve acties in het straatbeeld, ondeugende voetnoten en knipogen bij de feiten, stukjes geschiedenis die wellicht nooit de boeken zullen halen. Diep uw gevleugelde herinneringen op, haal die 8mm-filmpjes uit de frigo en veeg uw gekoesterde kiekjes van het dressoir. Want tapis plein is altijd en overal op zoek naar Uw verhaal!

Tapis plein ontwikkelt projecten die op een frisse en experimentele wijze het erfgoed ontsluiten voor een breed en wisselend publiek. Ze zet projecten op in samenwerkingsverband met erfgoedpartners of op eigen initiatief.